Google har blitt Orwells "Ministry of Truth"

google
Del denne historien!

Glem 'falske nyheter'. Google ER falske nyheter. Det omskriver historie, nåtid og fremtid. Den bruker sin enorme kontroll over 'nyhetsfeeden' for å kontrollere hvordan folk tenker, reagerer og handler. Verre, det fungerer utover deres villeste fantasi.

Vi kan takke Project Veritas for å ha brutt denne historien, og jeg regner med at det vil komme flere Google-innsidere som kommer ut som varslere for å avsløre mer ubehagelige detaljer.

Kort sagt, Google våpner AI-programmene sine for å desimere all konservativ stemme i Amerika, og for å sørge for at Donald Trump ikke blir valgt i 2020.

Senator Ted Cruz (R-TX) hadde muligheten til å grille Maggie Stanphill, direktør for Google User Experience, på den undercover-videoen til en annen Google-leder og lekke interne dokumenter. Her er en delvis utskrift:

CRUZ: Er du kjent med rapporten som ble gitt ut i går fra Veritas, som inkluderte en varsler innenfra Google som inkluderte videoer fra en toppleder hos Google, og den inkluderte dokumenter som etter sigende er interne powerpoint-dokumenter fra google.

GOOGLE: Ja, jeg har hørt om den rapporten i nyheter.

CRUZ: Har du sett rapporten?

GOOGLE: Nei det gjorde jeg ikke.

CRUZ: Så du gjennomgikk ikke rapporten for å forberede deg til dette møtet?

GOOGLE: Det har vært en travel dag, og jeg har en dagjobb som er Digital trivsel hos Google, så jeg prøver å sørge for ...

CRUZ: Vel, jeg beklager at dette møtet påvirker dagjobben din.

GOOGLE: Det er en flott mulighet takk.

CRUZ: En av tingene i den rapporten, og jeg vil anbefale folk som er interessert i politisk skjevhet på Google å se hele rapporten og dømme selv, det er en video fra en kvinne Jen Gennai, det er en hemmelig video som ble spilt inn, Jen Gennai som jeg forstå er sjefen for ansvarlig innovasjon for google. Er du kjent med frøken Gennai?

GOOGLE: Jeg jobber med brukeropplevelse og jeg tror at AI-gruppen er noen som er noen som jobber etter AI-prinsipper. Men det er et stort selskap, og jeg jobber ikke direkte med Jen.

CRUZ: Kjenner du henne eller ikke?

GOOGLE: Jeg kjenner ikke Jen.

CRUZ: Som jeg forstår at hun blir vist i videoen og sier, og dette er et sitat, “Elizabeth Warren sier at vi burde bryte opp google. Og som jeg elsker henne, men hun er veldig villedet. Slikt vil ikke gjøre det bedre. Det vil gjøre det verre. Fordi alle disse mindre selskapene som ikke har de samme ressursene som vi, vil bli belastet med å forhindre neste trumf. Det er som et lite selskap ikke kan gjøre det. ” Tror du Googles jobb å sitere "forhindre neste trumf-situasjon?"

GOOGLE: Takk senator. Det er jeg ikke enig i. Nei herre.

CRUZ: Så et annet individ, en varsler identifisert ganske enkelt som en innsider hos Google med kunnskap om algoritmen, ble sitert på den samme rapporten som å si, google er sitat “bøyd med å aldri la noen som Donald Trump komme til makten igjen.” Du tror det er Googles jobb å sørge for at sitat "noen som Donald Trump aldri kommer til makten igjen?"

GOOGLE: Nei, jeg tror ikke det er Googles jobb, og vi bygger for alle, inkludert hver eneste religiøse tro, hver eneste demografiske, hver eneste region og visse politiske tilknytninger.

CRUZ: Vel, jeg må si at det absolutt ikke ser ut til å være tilfelle. Kjenner du en av de ledende ansatte hos Google som stemte på Donald Trump?

GOOGLE: Takk senator. Jeg er en brukeropplevelsesdirektør og jobber med google digital well-being, jeg kan fortelle deg at vi har mangfoldig bruk ...

CRUZ: Visste du om noen som stemte på Trump.

GOOGLE: Jeg kjenner definitivt til folk som stemte på Trump.

CRUZ: Av toppsjefene på Google.

GOOGLE: Jeg snakker ikke politikk med mine arbeidskamerater.

CRUZ: Er det et nei?

GOOGLE: Beklager, er det nei til hva?

CRUZ: Kjenner du noen toppledere, til og med en eneste toppleder i selskapet som stemte på Donald Trump?

GOOGLE: som den digitale velferdseksperten tror jeg ikke dette er i min oppgave å kommentere ... Jeg vet definitivt ikke ...

...

CRUZ: La oss snakke om et av PowerPoints som ble lekket. Veritas-rapporten har Google internt sagt: "Jeg foreslår at vi gjør maskinlæring med hensikt menneskelig sentrert og griper inn for rettferdighet." Er dette dokumentet nøyaktig?

GOOGLE: Takk, herr, jeg vet ikke om dette dokumentet, så jeg vet ikke.

CRUZ: Ok, jeg skal be deg om å svare på komiteen skriftlig etterpå om denne PowerPoint og de andre dokumentene er inkludert i veritas-rapporten, om de er korrekte. Og jeg anerkjenner at advokatene dine kanskje vil skrive forklaring, du er velkommen til å skrive all forklaringen du vil ha, men jeg vil også ha et enkelt, klart svar er dette et nøyaktig dokument som ble generert av google. Er du enig i følelsen som kommer til uttrykk i dette dokumentet?

GOOGLE: Nei, jeg gjør det ikke.

CRUZ: Kommer til å lese deg en annen, også i denne rapporten indikerer det at Google ifølge denne varsleren bevisst kommer med anbefalinger hvis noen søker etter konservative kommentatorer, forskyver bevisst anbefalingene, så i stedet for å anbefale andre konservative kommentatorer anbefaler de organisasjoner som CNN eller MSNBC eller venstre magre politiske utsalgssteder. Forekommer det?

GOOGLE: Takk, herr, jeg kan ikke kommentere. Jeg kan ikke kommentere søkealgoritmer eller anbefalinger gitt mitt syn som digital velvære. Jeg kan ta det tilbake til teamet mitt.

CRUZ: Så er det en del av Digital Velvære for søkeanbefalinger for å gjenspeile hvor brukeren vil reise enn å bevisst skifte dit de vil?

GOOGLE: Som profesjonell brukeropplevelse fokuserer vi på å levere brukerens mål. Så vi prøver å komme ut av veien og på oppgaven.

CRUZ: Så et endelig spørsmål, et av disse dokumentene som ble lekket forklarer hva Google gjør, og det har en serie frimerker, treningsdata, samlet og klassifisert, algoritmer er programmert, media blir filtrert rangert og samlet, og det ender med, mennesker, parenteser, som oss, er programmert. Ser Google jobben sin som programmering av mennesker med søkeresultater?

GOOGLE: Takk senator. Jeg kan ikke snakke for hele selskapet, men jeg kan fortelle deg at vi sørger for at vi setter brukerne våre først i design.

CRUZ: Jeg tror disse spørsmålene, disse dokumentene reiser veldig alvorlige spørsmål om politisk skjevhet.

Når Google skvetter for å utføre skadekontroll, kan du forvente at det kommer med uendelige, vanvittige offentlige uttalelser som strider mot det klare beviset før verden. Slik blir ting gjort i "Sannhetsdepartementet."

Technocrat-kuppet er i full gang nå, og vi skal ikke ha noen illusjoner om at det er “gode mennesker” et sted midt i dette. Kamplinjene er trukket, men krigen har knapt startet.

Hvis du er varm å erobre sensur, gå straks til Innbyggere for gratis tale (CFFS) og bli med i kampen. CFFS forsvarer og fremmer den første endringen som gir oss retten til å si fra. Hvis vi mister denne retten, er det "game over."

Om redaktøren

Patrick Wood
Patrick Wood er en ledende og kritisk ekspert på bærekraftig utvikling, grønn økonomi, Agenda 21, 2030 Agenda og historisk teknokrati. Han er forfatteren av Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) og medforfatter av Trilaterals Over Washington, bind I og II (1978-1980) med avdøde Antony C. Sutton.
Abonner!
Varsle om
gjest

4 Kommentar
eldste
Nyeste Mest stemte
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
D3F1ANT

Like ille er FBI ... kjærlighetsdepartementet.

JaneBlacksmith

Google omskriver også historien til là Howard Zinn ved hjelp av algoritmene. DETTE er enormt urovekkende.