Musk The Technocrat: 'China Is The Future'

Elon MuskYoutube
Del denne historien!
Elon Musk er den fullverdige teknokraten i vår tid, hvis bestefar ledet hele Technocracy, Inc.-bevegelsen i Canada i løpet av 1930- og 40-årene. Han slutter seg nå til andre Big Tech-milliardærer for å erklære 'Kina er fremtiden.' ⁃ TN Editor

Teslas administrerende direktør Elon Musk kommenterte at “Kina er fremtiden” på 2019s verdens kunstige intelligenskonferanse i Shanghai torsdag.
I en samtale med Alibaba Group-grunnlegger Jack Ma på 2019 World Artificial Intelligence Conference i Shanghai denne uken diskuterte Tesla-administrerende direktør og SpaceX-grunnlegger Elon Musk åpningen av Teslas Shanghai Gigfactory, og kalte fremgangen i landet "mind-blowing."

Musk uttalte under konferansen:

Jeg bruker mye av tiden min på bærekraftig energi med tesla med deg, kjenner elbiler og solenergi og batterier og den slags, og jeg er virkelig spent på å være her i Shanghai for Shanghai Gigafactory, som jeg tror at Tesla Kina-teamet har gjort en fantastisk jobb på. Det er virkelig forbløffende at jeg bare blir forbløffet over hvor god jobben er og hvor mye fremgang som er gjort, og jeg synes det er en god historie for verden og for å si som se hvor mye fremskritt du kan gjøre i Kina.

Dette er ekstremt imponerende som hatten min er av, du vet dere rocker, så jeg har aldri sett noe annet enn så fort i livet mitt før. For å være helt ærlig har jeg sett noen sprø ting, så du vet at jeg tror det er Jeg tror virkelig Kina er fremtiden.

Abonner!
Varsle om
gjest

3 Kommentar
eldste
Nyeste Mest stemte
Inline tilbakemeldinger
Se alle kommentarer
NNG

Det er det Soros sa! https://www.youtube.com/watch?v=TOjckJWqb0A “Den nye verdensordenen”

Charles Ford

Da har vi ingen fremtid, men det er hans virkelige mål likevel, ikke sant?

NNG

Vi har en fremtid, og de kan ikke endre den, og vi har et valg hvilken vei vi skal gå. Himmelen som er lykke eller i helvete våken helt alene og i evig pine, og det ser ut til at han har valgt stigen. Johannes 3:16.